Παράλληλη Παιδεία Facebook

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία λήξης του σχολικού έτους

Στις 25 Μαΐου για τα Γυμνάσια και στις 18 του ίδιου μήνα για τα Λύκεια θα λήξει το διδακτικό έτος , σύμφωνα με συζητήσεις που έγιναν στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας υπό την υφυπουργό, αρμόδια για τις πανελλαδικές και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Εύη Χριστοφιλοπούλου. Οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν επίσημα σε συνέντευξη τύπου τις επόμενες ημέρες.

Οσον αφορά τις  πανελλαδικές εξετάσεις ενώ αρχικά διέρρευσε ότι θα ξεκινήσουν στις 21 Μαϊου και θα ολοκληρωθούν στις αρχές Ιουνίου σήμερα το esos ενημερώθηκε από το Γραφείο της υφυπουργού Παιδείας ότι ακόμη δεν ελήφθη σχετική απόφαση.
Οι ενδοσχολικές εξετάσεις συζητήθηκε να αρχίσουν στις 10 Ιουνίου και στις 15 του ίδιου μήνα οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα.
Η εκτίμηση των επιτελών του υπουργείου Παιδείας είναι ότι οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι στις 25 Ιουνίου και στις αρχές του επόμενου μήνα (Ιουλίου) θα κληθούν οι υποψήφιου να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό δελτίο με τις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν.

Πηγή esos.g