Παράλληλη Παιδεία Facebook

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων από Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Καθ’ όλη τη διάρκεια των Προκαταρκτικών Εξετάσεων οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν καθημερινά μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και Δελτίο Υποψηφίου ΥΠΠΔΒΜΘ. Σε περίπτωση μη προσκόμισής  τους δε θα τους επιτρέπεται η συνέχεια των εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι που  έχουν δηλώσει στην Αίτησή τους ότι επιθυμούν να είναι κοινοί υποψήφιοι με την ΕΛ.ΑΣ. και έχουν επιλέξει μία από τις παρακάτω Σχολές μεταξύ των Σχολών Προτίμησης:2
ΣΣΕ - ΟΠΛΑ
ΣΝΔ (ΜΑΧ - ΜΗΧ)
ΣΙ - ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ
ΣΜΥ ΟΠΛΑ
ότι εφόσον κριθούν κατάλληλοι σε μία από τις παραπάνω Σχολές ΔΕΝ χρειάζεται να δώσουν εξετάσεις και στην ΕΛ.ΑΣ. Η Σχολή μας θα στείλει κατάσταση με τα ονόματα επιτυχόντων στην ΕΛ.ΑΣ. και θα χορηγήσει βεβαίωση στον υποψήφιο, την οποία πρέπει να προσκομίσει ο ίδιος εντός δύο ημερολογιακών ημερών από την ολοκλήρωση των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚΕ) στην Αστυνομική Υπηρεσία της περιοχής όπου θα υποβάλλουν και την Αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις της ΕΛ.ΑΣ.
Αν κάποιος υποψήφιος έχει δηλώσει μία από τις παραπάνω Σχολές και επιθυμεί εκ των υστέρων να είναι κοινός υποψήφιος με την ΕΛ.ΑΣ. να το αναφέρει κατά την πρώτη ημέρα παρουσίασης στη Σχολή.
Όσοι ΔΕΝ δήλωσαν μια από τις παραπάνω Σχολές ΔΕΝ δικαιούνται να λάβουν βεβαίωση, ΔΕΝ θα είναι στην κατάσταση που θα αποσταλεί στην ΕΛ.ΑΣ. και υποχρεούνται να λάβουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις της ΕΛ.ΑΣ.
5. Υποψήφιοι που δεν έχουν δηλώσει στην Αίτηση τους ότι είναι άποροι ή ανασφάλιστοι υποχρεούνται να προσκομίσουν τις Υγειονομικές Εξετάσεις του Παραρτήματος «Γ» της Εγκυκλίου την πρώτη ημέρα των ΠΚΕ Μη προσκόμιση ΟΛΩΝ των Εξετάσεων αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τη συνέχεια των ΠΚΕ. Υπενθυμίζεται ότι γίνονται ΔΕΚΤΕΣ Υγειονομικές Εξετάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από τις 23 Απριλίου 2012 και μεταγενέστερα.
6. Υποψήφιοι που έχουν δηλώσει μεταξύ των επιλογών τους τη Σχολή Ικάρων/Ιπτάμενοι και τη Σχολή Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων εφ’ όσον κριθούν ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ στις Ψυχομετρικές – Ιατρικές – Αθλητικές Δοκιμασίες και στην Κολύμβηση θα πρέπει να μεταβούν για επιπλέον ειδικές δοκιμασίες στην 128 ΣΕΤΤΗ (Καβούρι Αττικής, Λητούς και Ακτής 1) ως παρακάτω:3
ΟΜΑΔΕΣ: 719-744,718-743,717-742 Τρίτη 03 Ιουλίου 2012 και ώρα 07:00 π.μ.
ΟΜΑΔΕΣ: 720-745 Τρίτη 10 Ιουλίου2012 και ώρα 07:00 π.μ.
ΟΜΑΔΕΣ: 721-746 Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 και ώρα 07:00 π.μ.
Η διάρκεια των ειδικών εξετάσεων είναι τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, Δελτίο Υποψηφίου ΥΠΠΔΒΜΘ, μολύβι, μπλε ή μαύρο στυλό και γομολάστιχα.
7. Υποψήφιοι που έχουν δηλώσει μεταξύ των προτιμήσεων τους τις Σχολές :
α. Ικάρων – Ιπτάμενοι
β. Ναυτικών Δοκίμων (Μάχιμοι και Μηχανικοί)
γ. Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού και
δ. Ιπτάμενων Ραδιοναυτίλων
θα εξετασθούν την πέμπτη (5η) ημέρα των ΠΚΕ μετά το επιτυχές πέρας των Αθλητικών Δοκιμασιών και στην κολύμβηση στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Μη συμμετοχή τους στο αγώνισμα της κολύμβησης είναι λόγος απόρριψης για τις παραπάνω Σχολές. Επιπλέον ενημερώνονται ότι θα πρέπει να έχουν μαζί τους μαγιώ, πετσέτα, σαγιονάρες και σκουφάκι.
8. Οι Ψυχομετρικές Δοκιμασίες διάρκειας δύο (2) εργάσιμων ημερών θα διεξαχθούν στην έδρα της ΣΣΑΣ, (Πλήθωνος Γεμιστού 1-2 και Εγνατία. Έναντι Πανεπιστημίου Μακεδονία). Οι Υγειονομικές Εξετάσεις διάρκειας δύο (2) εργάσιμων ημερών θα διεξαχθούν στο 424 ΓΣΝΕ (Περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης – Ευκαρπίας, πλησίον Γ.Ν. Παπαγεωργίου. Η πρόσβαση στο 424 ΓΣΝΕ εξυπηρετείται με τις γραμμές 1, 28Α και 28Β του ΟΑΣΘ). Οι Αθλητικές Δοκιμασίες διάρκειας μίας (1) ημέρας θα λάβουν χώρα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης επί της οδού Αγ. Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου δίπλα στο Αθλητικό Μουσείο. Οι υποψήφιοι οφείλουν να παρουσιάζονται καθημερινώς στις 07:00 π.μ.

Πηγή esos.gr